Personal gift shopper

Personal Gift Shopper nodig?

Ben je opzoek naar het ideale cadeau en/of heb je het veel te druk om stad en land af te struinen voor het mooiste cadeau voor je dierbare of zakenrelatie? Schakel dan een Personal Gift Shopper in en geef dan een speciale verrassing; de Mon LiTri Giftbox. Iedereen houdt wel van een verrassing want dat is de Mon LiTri Giftbox ook echt. Onze Personal Gift Shopper gaat speciaal voor je winkelen om de meest verrassende Giftbox voor je samen te stellen. Of het nu gaat om een cadeau voor haar, cadeau voor hem, sinterklaascadeau, kerstcadeau of relatiegeschenk. Wat de gelegenheid ook mag zijn, de Personal Gift Shopper zorgt altijd voor een origineel cadeau.

Je kunt de Giftbox bestellen in diverse varianten, bijvoorbeeld: Beauty, Home, Fashion & accessoires, Sport & Wellness, Wine & Dine, in blijde verwachting of kies een Giftbox op maat waarbij je zelf het thema kunt bepalen.
De Mon LiTri Giftbox is gevuld met vele verrassende producten van de beste merken. Geef ons de Do’s and Don’ts door en wij zorgen ervoor dat de Giftbox op afgesproken tijd en plaats wordt bezorgd.

Een origineel cadeau in 3 eenvoudige stappen

Personal gift shopper

Personal Gift Shopper nodig?

Gift Shopping Service

 

Vertel ons wat je nodig hebt en wij vinden het voor je. Heb je inspiratie nodig? De personal gift shoppers van Mon LiTri gift shopping service helpt je met ideeën voor een cadeau. Heb je een verlanglijst met reeds bekende cadeaus; wij zorgen er voor dat al je cadeaus gekocht en afgeleverd worden op een locatie naar wens. Wil je iets speciaals geven maar je weet nog niet wat? Samen zoeken wij naar het speciale cadeau. Zo kun je er altijd voor zorgen dat je de ontvanger positief verrast!
Wij bieden deze exclusieve dienst op maat aan voor bedrijven en particulieren.