Nieuw

Binnenkort verkrijgbaar bij Mon LiTri; Exclusieve make-up lijn op minerale basis. Een zorgvuldig uit gekozen lijn voor elk huidtype en gelegenheid.

Mii en Mon LiTri

Exclusieve handgemaakte sieraden

Welkom bij de sieraden webshop van Mon LiTri. Naast onze  Personal Styling & Gift Shopping service kun je bij ons ook terecht voor exclusief handgemaakte sieraden. Verwen jezelf of een ander met onze exclusieve handgemaakte sieradenlijn. De collectie loopt uiteen van bijzonder handgemaakte armbanden en kettingen tot unieke handgemaakte sjaals verkrijgbaar in een diversiteit van kleuren. 

Bijzonder duurzaam en maatschappelijk verantwoord gefabriceerde sieraden
Exclusieve handgemaakte sieraden van de ontwerper Jianhui London worden wereldwijd verkocht en zijn ook te bewonderen in vele musea als het Victoria & Albert museum in London en het Metropolitan Museum of Art in New York. De sieraden worden verantwoord handgemaakt van veelal gerecycled materiaal. De kleurrijke sieraden zijn verkrijgbaar in diverse modellen en zijn op verschillende manieren te dragen.

Welke kleur staat jou het best?
Combineer je keuze met een van onze Personal Styling arrangementen. Wij bepalen welke kleuren jou het beste staan zodat je een gerichte kleurkeuze kunt maken.

Cadeau voor haar?
Zoek je een bijzonder cadeau voor je dierbare? Geef dan een exclusief en bijzonder handgemaakt sieraad. Een cadeau waarmee je iemand echt verrast. Wij pakken je bestelling gratis in zodat deze direct klaar is om cadeau te geven.

Sieraad op maat
Staat je favoriete kleur er niet tussen of is het ontwerp net niet naar je zin. Neem dan contact met ons op voor een ontwerp op maat.